Ullan tonnikalapiirakka
pohja:
125g voita
3dl vehnäjauhoja
1 dl kylmää vettä
täyte:
2 tlk(a150g) tonnikalapaloja öljyssä
1 ruukku tuoretta tilliä
päälle:
2 dl kermaa
1 dl vettä
2 kananmunaa
3/4tl suolaa
1/4tl valkopippuria
Nypi rasva ja vehnäjauhot.Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi.
Painele taikina piirasvuon pohjalle ja reunoille. Valuta tonnikalasta ylimääräinen öljy ja
levitä kala tasaisesti piiraspohjalle.. Silppua päälle runsaasti tuoretta tilliä.
Sekoita kulhossa kerma, vesi ja kanamunat. Mausta seos.
Kaada seos vuokaan ja kypsennä 200 asteessa n.30min
pohja:
125g voita
3dl vehnäjauhoja
1 dl kylmää vettä
täyte:
2 tlk(a150g) tonnikalapaloja öljyssä
1 ruukku tuoretta tilliä
päälle:
2 dl kermaa
1 dl vettä
2 kananmunaa
3/4tl suolaa
1/4tl valkopippuria
Nypi rasva ja vehnäjauhot.Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi.
Painele taikina piirasvuon pohjalle ja reunoille. Valuta tonnikalasta ylimääräinen öljy ja
levitä kala tasaisesti piiraspohjalle.. Silppua päälle runsaasti tuoretta tilliä.
Sekoita kulhossa kerma, vesi ja kanamunat. Mausta seos.
Kaada seos vuokaan ja kypsennä 200 asteessa n.30min
Kommentit